If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, предстои ми да си купя кола и съм хвърлил око на няколко Алфа Ромео модели 147 и 156. Ще се радвам на информация относно разхода на гориво, дали е скъпа поддръжката, ако имат някакви недостатъци, а също и дали за тези модели (произведени 2000-2003) е нормална цена от порядъка на 2500-3000 лв. Струва ми се малко евтино затова питам. Благодаря
Колега има много писано по въпроса за въпросните коли.Използвай търсачката. Цената не ми се вижда нормална от 2-3000лв за запазена в добро състояние кола. Задължително я закарай в сервиз за диагностика.
Успех.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Нов внос за 4к. Еко такси , регистрации, каско, ГО - не ни интересуват.
Рециклират се 2та долни носача, сменят им се тампоните, сменят се тампоните на горните носачи, слагат се ладови на стаб. щанга, 4 беалети, малко тампони отзад, съединител, термостат, накладки, дискове и горе долу замясва на читава алфа.
Всичките тия неща, пропуснал съм нещо със сигурност са +1,5-2к.
Ако ще я правиш изрядна - търси я максимално евтина и в добър вид и състояние на мотора.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Подозирам, че 47-ците с по 2 бутона на ключа имат и ключалки, а тези с 3 нямат, но това си е мое наблюдение, като цяло едно е сигурно - някои просто нямат ключалка на багажника.
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment